Puuust!

Nu undrar ni varför jag pustar så?, Jo för det första är det så underbart varmt i Orlando där vi är nu, och för det andra så har vi igår lyckats lösa de tekniska problem som har uppstått de senaste dagarna.  Nu kan vi andas ut och få en mer njutningskänsla över tillvaron.
Behöver inte gå in exakt på detalj vad dessa problem har bestått av, men vi kan säga så mycket som att vi har personalen på CompUSA i Orlando att tacka för att de är lösta!
Här på bild har ni Freddy och Thomas som jobbar på CompUSA. Tack för hjälpen och för de många skratten!
(Thomas hoppas det är okej att vi lade in bilden fast än du har vittnes-skyddad)


Så vad har ni missat?
Den 13:e maj åkte vi Greyhound-buss ner till Washington DC. Det tog 5h, och för somliga (läs Marie och Martina) som sov hela tiden, gick resan som på räls. Kamilla och Joanna däremot, som efter en snabb tupplur fick den briljanta idén att äta lite för att fördriva tiden, ångrade sig dock 10min senare när de insåg att hela lunchen och efterrätten var slut. Typiskt!
Efter en behaglig åktur kom vi fram till slutstationen där vi tog en fin och dyr taxi till vårt hotell. Vi visste alla fyra att det var ett fint hotell vi skulle mötas av, men ack vad vi måste sett ut som en gäng småbarn på julafton... Herregud vad fint det var! Går inte beskriva egentligen, men vi kan säga så att de var välförtjänta av sina 3.5 stjärnor!
En kvällsbild på hotellet!
Lobbyn med galet dyra designmöbler! Vårat rum för övrigt var också mycket superbt!

Det tog inte lång tid från att vi kom till DC då vi  märkte att det var något annorlunda. För överallt sprang nämligen uniformsklädda män (och ett fåtal kvinnor) runt och såg allmänt nöjda ut med tillvaron. Vi kan kalla dem för poliser, för det var vad de var nämligen...
Vi hade alltså råkat pricka in vår vistelse i huvudstaden  med självaste POLISVECKAN i DC, inga sura miner där inte. Aldrig någonsin har jag sett så mycket poliser, de var överallt, och stundtals verkade det nästan som en skönhetstävling, där man tävlade om snyggast uniform och om vem som hade coolast siren på polisbilen!
Dessa fyra vann dessvärre inte någon tävling alls...

Just det...återigen till det "viktiga"! För vårt huvudsakliga syfte var inte att spana på poliser, även om det stundtals kände så, vi skulle ju turista, så ut i hettan fick vi bege oss...
...här Marie och Martina framför "vita huset", där ironiskt nog Obama bor!
...och här Joanna med en "jag-är-stark-poose" framför "Lincoln Memorial Center"...
...här Kamme och Joanna framför en fin fontän som är till minne av de döda soldater från 2:a världskriget...
Som vanligt när vi är i farten, så går ingen säker! -inte heller denna gång!
För Marie och Kamme begav sig iväg på utflykt och kom 30 min senare tillbaka med...
...ett 4L-vin för ungefär 100 svenska kronor! Detta slutade i sin tur med att vi senare på kvällen utanför en klubb, träffade ett trevligt gäng. Och ett, tu, tre, så var vi på lördagen bjudna på "fashion-show". Och eftersom vi inte är "dem som är dem" så tackade vi glatt Ja, och dök upp dagen efter på evenemanget.
Kamme, Martina och Marie framför ingången.
Efter alla stilsäkra modetips begav vi oss hungriga till vårt favoritställe, (vad hette det nu igen).
"V-tecknet" är alltid inne!

Efter en kort men händelsefull vistelse i DC, var det åter igen tid att packa väskan och bege sig vidare. Denna gången mot solskens-staten FLORIDA! När vi landade i Orlando hämtade vi ut får kära bil. Det är en Ford, den är vit, och ehh...den ser ut som en Jeep. Och kanske viktigast av allt, den heter TORLEIF!  Eller heter och heter, vi har döpt den till det.
Här är hon i egen hög person: JOANNA. (med lite assistans av Torleif såklart)

Från att varit riktiga "Bratpackers" och bott på lyxigt hotell, har vi nu äntligen landat på jorden och befinner och för tillfället i Orlando på "Motel6". Det är helt okej, luktar lite skunk, men det är smällar man får ta...
Och ni föräldrar som undrar om vi är sådana tjejer som kan hamna i lyxfällan på Tv3?
-här är listan som talar emot det...
1. Vi hämtar ut kuponghäften och utnyttjar dess rabatter på både Hotell och frukostbuféer!
2. Vi åker och storhandlar på Walmart (gigantiskt stort varuhus med allt), här hittade man till och med ett frukt och grönsaks sortiment! Fantastiskt!!
3. Vi nöjer oss aldrig med första bästa hotellet, utan vi tar verkligen reda på de bästa priserna genom att åka till flera!
Därför vill vi tacka våra päron för en bra ekonomisk uppfostran!
Kamillas: Lars och Gerd
Joannas: Sven och Caroline
Marie och Martinas (jodå de har samma): Leif och Ellna
Det var allt för denna gång! Men håll utkik, för snart kommer det ett par oidentifierade videos inspelade lite här och där...
/ TRTG

Kommentarer
Postat av: Iris

hihi ni är så roliga. sitter och kvällsfnissar här på pinnstolen.

puss tänker på er

2010-05-17 @ 22:41:31
URL: http://irisw.blogg.se/
Postat av: Gerd o Lars

Man tackar för berömmet. Gerd

2010-05-18 @ 20:35:17
Postat av: Mamma Caroline

Tackar! Tackar! För uppskattningen!

Mamma Caroline och Pappa Sven

2010-05-18 @ 21:49:28
Postat av: PillanLillan ♥

För var dag som går, så inser jag hur mycket ni betyder för mig. Känner mig lite ensam här i Malmö och vill bara ha en kram av er. Ni är bäst mina fina flickor ♥

2010-05-19 @ 16:02:46
Postat av: Billing #1

Det var inte någon officiell ymca dag? Dem hade kanske värdegrundutbildning....

2010-05-20 @ 07:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0