Pensacola

Hej hopp alla läsare!
Roadtripgänget har nu landat i New Orleans men tänkte uppdatera er om vistelsen i Pensacola. (lovar att vi ska skriva om New Orleans också:).
Det fanns inte så mycket att göra då det regnade två av tre dagar så vi kunde inte ligga på stranden. Men lite tid vid poolen mellan skurarna blev det allt:)
När molnen kommer hittar man på annat, en trip till NAS (Naval Air Station) och ännu en trip till ett stort Outlet i Alabama ( ja ni läste rätt, shoppinggalna som vi är så åkte vi till en annan stat för att shoppa:)). Det blev en del nya fynd.
Det var ju även vår Nationaldag i söndags som firades med en egen gjord picknick som avnjöts i sängen på motelrummet :) Supergott var det, kan dock inte rekommendera vår efterätt som var Fudge. Det såg väldigt mumsigt ut i affären men det var det inte.
När vi körde in och såg skylten "Id-kontroll" så trodde vi att vi var på fel ställe och skulle bli avvisade direkt. Marie som satt bakom ratten hissade ner rutan och sa lite nervöst: " Vi tror vi är vilse, var ligger museet?" Killen iförd uniform tittade oförstående på Marie och bad om körkortet. Marie tar upp det och militären tittar knappt på det och säger att museet ligger till vänster längre upp på vägen. Skrattande kör vi därifrån och känner oss lite som dumma turister:)
Trots problem vid grinden så kom vi fram!
Väluppfostrad som Kamilla är så kände hon sig manad att hälsa fint:)
Marie ville hellre leka pilot:)
Såna här hade vi hoppats på att få se live..
.
...men vi fick nöja oss med dom här:) inte fy skam de inte
Den här skylten gillade vi.
Den här gillades inte lika mycket...speciellt inte när vi såg den på vägen ut:)
Trots att vi nog körde runt på en del områden som vi inte fick vara på så var det väldigt intressant att se hur stället var uppbyggt som en liten by. Där fanns  bl.a. kyrka, idrottsplats, snabbmatställen och ett flertal gym.
Som Joanna sa: "Vem hade inte velat ha ett sommarjobb på Starbucks här?"
Så här firades nationaldagen!! MUMS.
Det var allt från TRTG
Hörs snart.

Kommentarer
Postat av: Faster Yvonne

i går var jag hos farmor (Svea)Lars var där och visade era bilder det var roligt att se hur ni har det det ser spännande och roligt ut var ni än är och gör. fyra tuffa "tjeer" som satsar och vågar allt.När ni blir pensionärer får ni tänka tillbaka på allt ni upplevt (är inte så bra på skriva)

Lycka till med fler upplevelser

Kram Faster Yvonne

2010-06-10 @ 09:31:33
Postat av: Gyllarp

Sargat!!!

Visste inte riktigt hur jag skulle kommentera detta inlägg så det enda ord som dök upp i mitt huvud va sargat! Kamme du kan ju kolla upp det på Wikipedia vetja ;)!?!? haha



Miss you all!!

Pussah

2010-06-10 @ 20:02:57
Postat av: Billing #1

Va duktiga ni e som försöker lura oss attni inte e på en suparresa ;)

2010-06-11 @ 00:38:32
Postat av: Anja Petersen

Jodå! Här sitter pappa-Lars arbetskamrat och läser er blogg. Alltid lika kul och tack för många garv! =)

Hoppas ni får en fortsatt fantastisk resa!



Hälsningar från Anja

2010-06-14 @ 09:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0