Livet rullar på i staterna...

CHA CHA alla bloggläsare!
Nu är vi inne på vår fjärde dag i N olens som man uttalar det här! Eller som vi svennar säger, New Orleans! Vi bor på O' Keefe Plaza hotel, jodå ni hörde rätt, FANCY FANCY!!
Igår testade vi för övrigt på festlivet på den kända gatan Buorbon-street. Överallt spelades det livemusik där Jazz och Blues var de som dominerade mest!
Vi hamnade bland annat på en karaoke-bar där det dock tog tre låtar att förstå att det var en sådan,  majoriteten sjöng nämligen riktigt bra. Det blev alltså ingen skönsång från vår sida..., vi ville inte dominera för mycket...!

gatan heter så...

Tradition här är att man kastar de så kallade "Mardi Gras"-pärlor till varandra. Bland annat sker detta från balkonger längs gatan. Vi var inte riktig förberedda på detta då vi trodde denna sed endast förekom under självaste högtiden. När då första halsbandet kom flygande var det alltså en smärre chock!
För vissa  populära slutade kvällen förutom med ryggont, så här...

Martina har alltid varit glad för stora fylliga kulor!


Hade ni mammor blivit glada om man kom hem med en sådan här sexbomb?
My name is Bomb, Sex Bomb! 

Här är några av männen bakom våra kulor, Neil och Sjon (uttalas Sean)! Vi fick samtliga halsband av dem. De fick dock inget i utbyte!
Thank you for the beads Neil and Sjon! : ) 


Slutligen har vi en liten bonus till er! Vi spelade in denna igår på toaletten lite spontant bara!
(OBS! Varning för viss ironi och parodi på diverse kända "mode-bloggar" i Sverige)



Thats it! Fortsätt kommentera! Fridens!
/ TRTG


Till faster Yvonne: Hej Faster! Vad roligt att du har hittat till bloggen och kommenterat! Vi har det bara bra här och jag är säker att vi fortfarande kommer prata om vår resa i många år framöver! Roligt också att farmor Svea har fått sett lite hur vi har det här borta! Får skicka hem Pappa dit fler gånger!  Ta hand om dig och hälsa Jan! Kram / Kamilla
Till MAGNUS BILLING # 5: Hej Magnus, kul att se att du äntligen lyft dig från dassalocket! Vi vill egentligen bara meddela att både placering 1 & 2 är upptagna, och så vitt jag vet är även placering 3 & 4 upptagna (mamma och pappa), så nu är du alltså BILLING NUMMER FEM, INGET ANNAT! . Ps. fortsätt kommentera på din så kallade "fria tid" (dasset). PUZZ *fnizz* *thihi* ;)
Till Gyllende gripen: Linda, du är nog ett av våra största fan! (engelskt uttal på "fan", annars blir det nämligen ett fult svärord) Vi kan alltid lita på dina klockrena kommentarer oavsett väder och vind! Fortsätt så! Kram!!

Och till alla andra:
KOMMENTERAR NI INTE SÄGER VI UPP KONTAKTEN NÄR VI KOMMER HEM! (gäller dock inte mamma och pappa Billing, på grund av tekniska problem)


Kommentarer
Postat av: Mamma Caroline

Ni är bara för roliga! Det bästa på dagen är att läsa er blogg. Kram till ALLA!

Mamma Caroline

2010-06-11 @ 11:01:13
Postat av: BamBam

Matte berättade att det finns ställen hos er där man kan äta JÄTTESTORA hamburgare. Så nu undrar jag om min lekkompis Joanna kan ta med sig några så´na hem (det räcker med c:a fem)



Slick!

2010-06-11 @ 19:29:02
Postat av: Mamma Maja

Ta hand om er flickor, stanna inte för tiggare och akta er för solen. Junisolen är som starkast! Och så glömmer vi inte att hålla hastigheten på vägarna och att använda bälte, bältet är A och O flickor, A OCH O! Sen tycker jag inte om när ni har så djupa urringningar heller, det finns något som kallas polotröja och heltäckningsoverall. Eller burka.



Nej skämt åsido, för att citera roadtrip.se. Jag skrev bara en lökig kommentar för att undangå kammes vrede när hon kommer hem. Du, ska hälsa från Anette på ditt gamla jobb, hon är min morbrors fru för övrigt. Hade en fin pratstund om HÄRLIGA Kamilla Jönsson.

Men skype snart znäckan! puss och klem

2010-06-11 @ 22:39:13
Postat av: Gyllarp

Well hello blogg stars!!!

Totally found out that you had like the hottest like roadblogg like ever.. Must be because of your looks. That's just fab!!! Who needs a brain ;)?!



Fortsätt njut av livet och kom hem fort som fan :P.. Har hört att flygplansmaten skall vara extra god i JUNI! :D



Pussah

2010-06-12 @ 00:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0